Regisztrálás Belépés

Lépjen be a fiókjába

Felhasználónév *
Jelszó *
Emlékezzen rám

Fiók létrehozása

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése szükséges.
Név *
Felhasználónév *
Jelszó *
Jelszó megerősítés *
Email *
Email megerősítés *
Captcha *
Találatok: 1 - 15 / 30
 • 2 290 Ft

  A magas viszkozitású, semleges ph értékű fogfehérítőanyag a biztonságos és kényelmes otthoni alkalmazásra .
  A megfelelő hatóanyag koncentráció , az egyedi kondicionálók és a magas víztartalom csökkenti a posztoperatív érzékenység kialakulásának az esélyét. Az anyag alkalmazásánál csökken a plakk kialakulása így caries prevenciós hatása is detektálható.
  Természetes adalékok és kondicionálók
  A speciális adalékanyagok minimalizálják a plakk kialakulását és növelik a remineralizációt valamint csökkentik az érzékenységet. Antibakteriális tulajdonságok segítséget nyújtanak a fog helyreállításában.
  Nagy víztartalom
  A magas víztartalmú gél redukálja a zománc kiszáradásának lehetőségét ezáltal csökkenti a postoperatív érzékenység kialakulását.
  Magas viszkozitás
  A magas viszkozitású gél segíti, a könnyű és biztonságos elhelyezést a sínbe, és biztosítja ,hogy az a kezelésideje alatt a helyén maradjon .
  Ízesítés
  A kellemes fodormenta ízesítésű gél hűsítő friss érzést biztosít és növeli a páciens komfort érzetét a tartós használat során.
  Fluoridátadás
  A hozzáadott fluorid remineralizálja a fog felületét és csökkenti a posztoperatív érzékenység kialakulásának lehetőségét.
  Semleges pH érték
  A Pola Night semleges pH értéke szavatolja a maximális peroxid kibocsájtást és ezzel a gyors és kiméletes fehérítést úgy hogy a páciens komfortérzetét ne befolyásolja.

 • 3 990 Ft

  Széles hatásspektrum: baktericid (MRSA) fungicid, virucid (HIV, HBV, Herpes-, Adeno-, Rotavírus, TBC)

  Hatóanyag: izopropanol, benzalkónium-klorid.

  Biztonságos kézfertõtlenítés minden területen.

  Kíváló bőrvédő hatás a 5.5-ös pH-nak köszönhetően, még a gyakori kézfertőtlenítés mellett is.

  Hosszantartó védelem több órán át.

  100g Skinman sof N tartalma: 70 g i-propilakohol, 0,15 g benzalkónium-klorid.

  Nincs raktáron
  +
 • 9 090 Ft

  Egyfázisú müszertisztító és fertötlenítöszer (véreltávolító hatással is rendelkezik). Felhasználása: a Sekusept porból frissen készített 2%-os oldatban történik (1 kg-os dobozból összesen 100 l fertötlenítöoldat készíthetö!). Az elkészített oldat 24 órán keresztül örzi meg hatékonyságát. A behatási idö 30 perc. A Sekusept oldat készítésénék, a müszerek ki és behelyezésénél,öblítésénél, stb. gumikesztyű használata kötelezö. Berendezési tárgyak, padló, mosható falfelület fertötlenítésére a Sekusept 1%-os oldata használatos. Alkalmazási területe: fém, müanyag, gumieszközök, müszerek, berendezési gép,és mosható bútorfelületek, helyiségek padló és falburkolatai. Összetétele: 20% Na-perborát, 15%TAED, a továbbiakban anionikus tenzidet, foszfátot, és korróziós inhibitort. Tárolhatósági ideje bontatlan csomagolásban 2 év. Hatásspektruma: baktericid, fungicid, virucid (Hepatitis-B és HIV/AIDS vírusinaktiváló hatású.

  8 raktáron
  +
  Kedvencekhez
 • 14 900 Ft

  Aldehidmentes műszer- és eszközfertőtlenítő koncentrátum, véroldó, tisztító hatással.

  Egyfázisú, kombinált, aldehidmentes eszköz-, műszertisztító- és fertőtlenítő koncentrátum. Kitűnő anyagkompatibilitással, tisztítóhatással és baktericid hatással rendelkezik. Hét napos munkaoldat. Egyszerűen kezelhető, vízzel oldható koncentrátum. Ultrahangos tisztítóberendezésekben történő alkalmazáskor a behatási idő csak 5 perc .Alkalmas mindenfajta hőálló, és hőérzékeny műszer, eszköz (kivéve flexibilis endoszkópok) tisztítására és fertőtlenítésére. Köszönhetően széles mikrobiológiai hatásspektrumának és kitűnő tisztítási és véreltávolító tulajdonságának (különösen ultrahang kádakban), a Gigasept Instru AF rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amelyek kielégítik a gyógyászati segédeszközökkel (CE 0297) szemben állított követelményeket a kórházi és általános felhasználásban. Baktericid és fungicid hatású a DGHM által kifejlesztett új tesztmódszereinek megfelelően; Virucid (HBV, HCV, HIV, adeno-, rota-, papova SV40 vírus) hatással rendelkezik. Ultrahangos tisztítókádakban baktericid, fungicid és retro vírusok (HIV, HBV, HCV) ellen hatásos. Megfelel az új Európai szabványoknak. Az elkészített Gigasept Instru AF munkaoldat mikrobiológiai hatásossága és tisztító hatása szérumterhelés mellett 7 napig garantált. 100 g koncentrátumra vonatkoztatva: 14 g kókusz-alkil-propiléndiamin-biguanídium-diacetát, 35 g fenoxipropanol, 2,5 g benzalkónium-klorid. Egyéb adalékok (EC irányelveknek megfelelően): 5-15% nem ionos tenzidek, oldóanyagok, pH stabilizátorok, korróziógátló komponensek, valamint színező és illatanyagok.

 • 8 900 Ft

  Amit nyújt:  Kitűnő tisztító hatás. A hozzáadott korróziógátló adalékanyag biztosítja, hogy a rotasept® a kezelt anyagokkal nem lép reakcióba. Felhasználásra kész munkaoldat. Csökkentett behatási idő ultrahangos tisztításkor. Megfelel a Német Higiénikusok Mikrobiológusok Társasága által felállított Európai Uniós bevizsgálási követelményeknek.

  Alkalmazási terület: Fúrófejek, marók, gyémántcsiszolók és más forgó precíziós eszközök tisztítására és fertőtlenítésére. Széles mikrobiológiai hatásspektrumának köszönhetően, kitűnő tisztítási tulajdonságának (különösen ultrahang kádakban) a rotasept® rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amelyek kielégítik a gyógyászati segédeszközökkel [CE 0297] szemben állított követel-ményeket.

  Behatási idők és koncentrációk:  Mikroorganizmusok Behatási idők Baktericid (TBC / M. Terrea) és fungicid hatás a Német Higiénikusok és Mikrobiológusok Társasága (DGHM) által kifejlesztett új teszt módszereknek megfelelően hígítatlanul 30 perc Baktericid és fungicid hatás Ultrahangos tisztítókádakban hígítatlanul 15 perc Virucid hatás* (HIV, HBV, HCV, papova S40-, Adeno-, poliovírus) hígítatlanul 15 perc * Robert Koch Intézet által meghatározott irányelvek alapján – Német Egészségügyi Közlöny (2004/01).

  Mikrobiológiai hatásspektrum: Baktericid (beleértve TBC és M. Terrea), fungicid hatás a Német Higiénikusok és Mikrobiológusok Társasága (DGHM) által kifejlesztett új teszt módszereinek megfelelően, továbbá  Hepatitis B vírus  Hepatitis C vírus  HIV  poliovírus  papova SV40 vírus  Adeno vírus.

Találatok: 1 - 15 / 30