Regisztrálás Belépés

Lépjen be a fiókjába

Felhasználónév *
Jelszó *
Emlékezzen rám

Fiók létrehozása

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése szükséges.
Név *
Felhasználónév *
Jelszó *
Jelszó megerősítés *
Email *
Email megerősítés *
Captcha *
Találatok: 1 - 15 / 24
 • 2 590 Ft

  A magas viszkozitású, semleges ph értékű fogfehérítőanyag a biztonságos és kényelmes otthoni alkalmazásra .
  A megfelelő hatóanyag koncentráció , az egyedi kondicionálók és a magas víztartalom csökkenti a posztoperatív érzékenység kialakulásának az esélyét. Az anyag alkalmazásánál csökken a plakk kialakulása így caries prevenciós hatása is detektálható.
  Természetes adalékok és kondicionálók
  A speciális adalékanyagok minimalizálják a plakk kialakulását és növelik a remineralizációt valamint csökkentik az érzékenységet. Antibakteriális tulajdonságok segítséget nyújtanak a fog helyreállításában.
  Nagy víztartalom
  A magas víztartalmú gél redukálja a zománc kiszáradásának lehetőségét ezáltal csökkenti a postoperatív érzékenység kialakulását.
  Magas viszkozitás
  A magas viszkozitású gél segíti, a könnyű és biztonságos elhelyezést a sínbe, és biztosítja ,hogy az a kezelésideje alatt a helyén maradjon .
  Ízesítés
  A kellemes fodormenta ízesítésű gél hűsítő friss érzést biztosít és növeli a páciens komfort érzetét a tartós használat során.
  Fluoridátadás
  A hozzáadott fluorid remineralizálja a fog felületét és csökkenti a posztoperatív érzékenység kialakulásának lehetőségét.
  Semleges pH érték
  A Pola Night semleges pH értéke szavatolja a maximális peroxid kibocsájtást és ezzel a gyors és kiméletes fehérítést úgy hogy a páciens komfortérzetét ne befolyásolja.

 • 3 990 Ft

  Széles hatásspektrum: baktericid (MRSA) fungicid, virucid (HIV, HBV, Herpes-, Adeno-, Rotavírus, TBC)

  Hatóanyag: izopropanol, benzalkónium-klorid.

  Biztonságos kézfertõtlenítés minden területen.

  Kíváló bőrvédő hatás a 5.5-ös pH-nak köszönhetően, még a gyakori kézfertőtlenítés mellett is.

  Hosszantartó védelem több órán át.

  100g Skinman sof N tartalma: 70 g i-propilakohol, 0,15 g benzalkónium-klorid.

  Nincs raktáron
  +
 • 9 090 Ft

  Egyfázisú müszertisztító és fertötlenítöszer (véreltávolító hatással is rendelkezik). Felhasználása: a Sekusept porból frissen készített 2%-os oldatban történik (1 kg-os dobozból összesen 100 l fertötlenítöoldat készíthetö!). Az elkészített oldat 24 órán keresztül örzi meg hatékonyságát. A behatási idö 30 perc. A Sekusept oldat készítésénék, a müszerek ki és behelyezésénél,öblítésénél, stb. gumikesztyű használata kötelezö. Berendezési tárgyak, padló, mosható falfelület fertötlenítésére a Sekusept 1%-os oldata használatos. Alkalmazási területe: fém, müanyag, gumieszközök, müszerek, berendezési gép,és mosható bútorfelületek, helyiségek padló és falburkolatai. Összetétele: 20% Na-perborát, 15%TAED, a továbbiakban anionikus tenzidet, foszfátot, és korróziós inhibitort. Tárolhatósági ideje bontatlan csomagolásban 2 év. Hatásspektruma: baktericid, fungicid, virucid (Hepatitis-B és HIV/AIDS vírusinaktiváló hatású.

  8 raktáron
  +
  Kedvencekhez
 • 19 250 Ft

  Aldehidmentes műszer- és eszközfertőtlenítő koncentrátum, véroldó, tisztító hatással.

  Egyfázisú, kombinált, aldehidmentes eszköz-, műszertisztító- és fertőtlenítő koncentrátum. Kitűnő anyagkompatibilitással, tisztítóhatással és baktericid hatással rendelkezik. Hét napos munkaoldat. Egyszerűen kezelhető, vízzel oldható koncentrátum. Ultrahangos tisztítóberendezésekben történő alkalmazáskor a behatási idő csak 5 perc .Alkalmas mindenfajta hőálló, és hőérzékeny műszer, eszköz (kivéve flexibilis endoszkópok) tisztítására és fertőtlenítésére. Köszönhetően széles mikrobiológiai hatásspektrumának és kitűnő tisztítási és véreltávolító tulajdonságának (különösen ultrahang kádakban), a Gigasept Instru AF rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amelyek kielégítik a gyógyászati segédeszközökkel (CE 0297) szemben állított követelményeket a kórházi és általános felhasználásban. Baktericid és fungicid hatású a DGHM által kifejlesztett új tesztmódszereinek megfelelően; Virucid (HBV, HCV, HIV, adeno-, rota-, papova SV40 vírus) hatással rendelkezik. Ultrahangos tisztítókádakban baktericid, fungicid és retro vírusok (HIV, HBV, HCV) ellen hatásos. Megfelel az új Európai szabványoknak. Az elkészített Gigasept Instru AF munkaoldat mikrobiológiai hatásossága és tisztító hatása szérumterhelés mellett 7 napig garantált. 100 g koncentrátumra vonatkoztatva: 14 g kókusz-alkil-propiléndiamin-biguanídium-diacetát, 35 g fenoxipropanol, 2,5 g benzalkónium-klorid. Egyéb adalékok (EC irányelveknek megfelelően): 5-15% nem ionos tenzidek, oldóanyagok, pH stabilizátorok, korróziógátló komponensek, valamint színező és illatanyagok.

 • 27 241 Ft

  Folyékony, jellemző alkohol szagú, kézfertőtlenítőszer.

  Fertőtlenítő hatását a benne lévő alkohol segítségével fejti ki. Használata után kellemes frissesség érzetet biztosít. Könnyen és gyorsan fertőtleníti a kezet, ugyanakkor kíméli a kéz bőrét a kiszáradástól.Előnyösen alkalmazható minden olyan területen, ahol a kéz higiéniája kiemelkedő fontosságú. Használata nem igényel segédeszközt, adagolót és nincs szükség a kéz lemosására, öblítésére.

  Az élelmiszeripar különböző területein, betegellátó intézményekben, élelmiszer előállító helyeken, vendéglátóiparban, közintézményekben, szociális otthonokban, stb.Külső: Színtelen, jellegzetes, alkohol szagú folyadékSűrűség 20 ºC-on: kb. 0,9 g/cm3pH érték (tömény oldat 20°C -on): kb. 8 Oldhatóság (20°C -on): vízzel korlátlanul elegyedikHabzóképesség: nem habzóMikrobiológiai spektrum: baktericid, fungicid, szelektív virucid, MRSA hatás.

  Hungaro Chemicals termék.

  16 raktáron
  +
  Kedvencekhez
 • 2 520 Ft

  1 db-os lezárt csomagolás
  CE minősítés (Európa), FDA minősítés (USA)
  GB2626-2006 - A szűrés hatékonysága ≥ 95%

  100 raktáron
  +
  Kedvencekhez
Találatok: 1 - 15 / 24